Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn uren declareren?

Als u een contract heeft met uitgestelde prestatieplicht (u bent oproepkracht) of u heeft een flexibel contract met vaste uren, dan moet u uw uren declareren. Medewerkers met een maandloon contract krijgen automatisch uitbetaald voor het aantal uren dat in hun contract is vastgelegd.

U kunt uw uren digitaal declareren in uw account. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanmaken via tis.topselectgroep.nl. Uren dienen in dezelfde week waarin u heeft gewerkt gedeclareerd te worden. Zodra de ingevoerde uren zijn goedgekeurd door uw leidinggevende worden deze verwerkt. U kunt de status van uw declaratie volgen in uw account onder het kopje  ‘urenoverzicht’.

 

Pas als wij uw getekende arbeidsovereenkomst hebben ontvangen kunnen wij tot uitbetaling overgaan.

Oproepkrachten worden wekelijks uitbetaald. Urenbriefjes die vóór woensdag  9.00 uur zijn goedgekeurd door de leidinggevende worden dezelfde week verwerkt. In de regel betekent dit dat het salaris uiterlijk op vrijdag wordt bijgeschreven op uw bankrekening.
Medewerkers met een maandloon contract worden maandelijks rond de 25e uitbetaald.

Na betaling van uw salaris kunt u de salarisspecificatie terug vinden in uw TIS account. Om in te loggen of een account aan te maken ga naar tis.topselectgroep.nl

 

Jaarlijks, uiterlijk in de derde week van februari, is uw jaaropgave beschikbaar in uw TIS account.

De reiskosten voor woon-werkverkeer worden vergoed conform de regeling van de inlener.

Werkt u voor de Unversiteit Utrecht (UU) én bent u student? Dan worden de reiskosten voor woon-werkverkeer niet vergoed. Heeft u incidentele reiskosten, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Werkt u bij de UU en bent u géén student dan geldt de reiskostenvergoeding van de UU. Uw leidinggevende geeft bij de aanvraag aan of u recht heeft op reiskostenvergoeding of niet.

Als u werkt, betaalt u belasting over uw salaris. Dit heet loonheffing. De loonheffing wordt ingehouden op uw salaris. U heeft recht op korting op uw loonheffing. In het aanmeldformulier dat u ontvangt van Topselect geeft u aan of u de loonheffingskorting wilt laten toepassen.
Let op! Werkt u tegelijkertijd bij meer dan 1 werkgever? Of ontvangt u naast uw baan een uitkering? Dan kunt u maar bij 1 werkgever de loonheffingskorting aanvragen (kies de werkgever waar u de meeste uren werkt). Als u bij iedere werkgever loonheffingskorting aanvraagt, krijgt u namelijk te veel korting op uw belasting. U moet dan achteraf belasting terug betalen. U kunt de loonheffingskorting zo vaak als u wilt wisselen van de ene werkgever naar de andere.

Hoogte korting
De hoogte van de korting is o.a. afhankelijk van het salaris dat u ontvangt en uw leeftijd. Het is daarom lastig een indicatie te geven. Op de website van de belastingdienst kunt u hier meer informatie over vinden. Kijk op de witte weektabel/maandtabel van het betreffende jaar. Vervolgens zoekt u op uw bruto salaris per periode. Dan kunt u zien hoeveel korting u krijgt en hoeveel er wordt ingehouden als u de loonheffingskorting wel of niet toepast.

Loonheffingskorting wijzigen

U kunt uw loonheffingskorting wijzigen in uw persoonlijke account. Dit doet u onder het kopje mijn gegevens. Kies vervolgens voor wijzigen loonheffingskorting. Om in te loggen op uw account of om een account aan te maken ga naar tis.topselectgroep.nl