Werving

werknemer

Betrouwbaar en professioneel 

Door jarenlange ervaring en samenwerking met de Universiteit Utrecht, zijn wij goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wij zijn een betrouwbare en professionele partner als het gaat om het oplossen van personele vraagstukken.

Tijdelijke personele ondersteuning

Bij tijdelijke inhuur gaat het om tijdelijke personele ondersteuning van uw afdeling. Dit kunnen uitvoerende taken zijn, maar ook beleids- en management taken of onderwijstaken (gastdocenten). Topselect blijft de werkgever en is verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden.

Groot studenten netwerk

Topselect heeft een groot studenten netwerk. Ook werkstudenten met specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld ICT ondersteuners of koeienmelkers, zitten bij ons in het bestand.

Als u voor de werkzaamheden een student zoekt dan kijkt Topselect eerst in de studenten pool of er geschikte kandidaten zijn. In alle andere gevallen wordt de aanvraag direct doorgestuurd naar uitzendbureau Adecco. Zij helpen u dan verder met het zoeken naar een geschikte kandidaat.