Over Topselect

overtopselect

B.V. Topselect is ontstaan uit twee bedrijven: Topselect, loopbaan en ontwikkeling en Topselect detacheringen. Deze twee BV’s zijn in 2017 gefuseerd tot één bedrijf. B.V. Topselect is 100% dochteronderneming van de Universiteit Utrecht Holding BV.

Loopbaan en ontwikkeling

Topselect, loopbaan en ontwikkeling is voortgekomen uit de Universiteit Utrecht en heeft sinds haar oprichting in 1992 veel ervaring opgedaan in het begeleiden en adviseren van medewerkers van universiteiten, kennisinstellingen en de brede onderwijssector (waaronder het voortgezet onderwijs). Topselect biedt individuele en groepsgerichte begeleiding zoals job- en loopbaan coaching, sollicitatie-en netwerktrainingen en persoonlijkheidstesten. Ook verzorgt Topselect outplacement trajecten voor medewerkers die in overleg met de organisatie besloten hebben om op zoek te gaan naar een andere functie.

Payroll en werving

Topselect detacheringen werd in 2003 opgericht om (wetenschappelijk) personeel d.m.v. payrolling te laten werken bij de Universiteit Utrecht. Inmiddels verzorgt Topselect de detachering van een groot aantal studenten op typisch tijdelijke- of frictiewerkzaamheden, maar ook voor divers administratief, secretarieel personeel en voor gastdocenten. Topselect detacheringen heeft een groot studenten netwerk. Ook voor werkstudenten met specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld ICT ondersteuners of koeienmelkers, kunt u bij Topselect terecht.

Team

Directie
mw. drs. Marjon J.C. Ham
E. marjon@topselectgroep.nl

Personeelszaken
Stefanie Huisman
Anne van Dokkum

Communicatie
Sophie Westerlaken

Onze medewerkers zijn te bereiken via:

T. 085-0775040
E. info@topselectgroep.nl