Onze trainers

annelies11-150x150
drs. Annelies Blom is organisatiesocioloog. Ik adviseer leidinggevenden en professionals in kennisintensieve organisaties. Wat mij intrigeert zijn de onbesproken codes en finesses in communicatie tussen mensen; hoe gaan mensen met elkaar om en waar zit in bepaalde werksituaties de functionele spanning. Ook de invloed van nieuwe media op werkverhoudingen interesseert mij. Anderen zeggen dat ik vragen durf te stellen tot ik iets begrijp, dat ik in gesprekken de lijn kan vasthouden en daadwerkelijk in staat ben problemen op te lossen. Eerder werkte ik binnen de farmaceutische sector, in zowel commerciële als researchfuncties. info@topselectgroep.nl.

Jolanda Franken heeft ervaring in de non-profitsector en het bankwezen. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding, rouwverwerking en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben NLP-Master Practitioner. In mijn coaching- en loopbaangesprekken werk ik oplossingsgericht en met concrete doelen. Ook geef ik groepstrainingen op het gebied van loopbaanbegeleiding en communicatie. Woorden die mij karakteriseren: inleven, luisteren, praktisch, betrokken, oplossingsgericht, objectief en plezier. j.franken@topselectgroep.nl.

marjon-150x150
drs. Marjon Ham
heeft theologie gestudeerd. Nadat ik een aantal jaren als docent en in diverse functies bij bibliotheken werkte, volgde ik een opleiding Hoger Management en ben ik gaan werken in het Human Resource Management-veld. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en in het helpen benoemen van de kernthema’s van mensen en organisaties. Met als doel dat mensen en organisaties meer ‘kwaliteit van leven’ ervaren. Ik werk onder meer met de socratische methode, de waarden van Schwartz, MBTI step I en II en het dilemma van de verandering. Inspirerend, integer, creatief en analytisch zijn woorden waarin ik me herken. m.ham@topselectgroep.nl.

IMG_5604.mieke_-150x150

drs. Mieke Jansen. Afgestudeerd als historicus begon ik mijn loopbaan bij een landelijke documentatie instelling. Nadat ik een aantal jaren in verschillende functies bij verschillende organisaties werkte, volgde ik een opleiding tot loopbaanadviseur en veranderde van baan. Mijn plezier in training en coaching komt voort uit nieuwsgierigheid naar de beweegredenen van, en het geloof in het leervermogen van mensen. Momenteel werk ik bij de Universiteit Maastricht als studieloopbaancoach en trainer. Mijn aanpak laat zich beschrijven met de woorden: onafhankelijk, snel, concreet en gestructureerd. info@topselectgroep.nl

coen-pouw1-150x150

drs. Coen Pouw is afgestudeerd als klinisch psycholoog. Hij begon zijn loopbaan bij de Universiteit Utrecht als studentenpsycholoog. Coen heeft veel ervaring in het begeleiden van universitaire medewerkers bij het vinden van een nieuwe baan. Creatief, onconventioneel: u heeft zijn onverdeelde aandacht. c.pouw@topselectgroep.nl

 

leonore

drs. Leonore Zuijderhoudt. Na een opleiding hotelmanagement studeerde ik af als klinisch- en gezondheidspsycholoog. Ik ben NLP Practitioner & Master en MBTI gecertificeerd. Ik werk tien jaar als trainer en loopbaanbegeleider. De afgelopen drie jaar begeleid ik daarnaast studenten HBO en WO bij studiekeuzevraagstukken. Maatwerk, mensgericht, zorgvuldig en concreet zijn termen die bij mijn werkwijze en persoon passen. De kwaliteiten, ervaring, persoon en gereedschappen van mijn gesprekspartner(s) staan centraal. info@topselectgroep.nl .