Onze trainers

Jolanda Franken heeft ervaring in de non-profitsector en het bankwezen. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding, rouwverwerking en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben NLP-Master Practitioner. In mijn coaching- en loopbaangesprekken werk ik oplossingsgericht en met concrete doelen. Ook geef ik groepstrainingen op het gebied van loopbaanbegeleiding en communicatie. Woorden die mij karakteriseren: inleven, luisteren, praktisch, betrokken, oplossingsgericht, objectief en plezier. j.franken@topselectgroep.nl.

marjon-150x150
drs. Marjon Ham
heeft theologie gestudeerd. Nadat ik een aantal jaren als docent en in diverse functies bij bibliotheken werkte, volgde ik een opleiding Hoger Management en ben ik gaan werken in het Human Resource Management-veld. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en in het helpen benoemen van de kernthema’s van mensen en organisaties. Met als doel dat mensen en organisaties meer ‘kwaliteit van leven’ ervaren. Ik werk onder meer met de socratische methode, de waarden van Schwartz, MBTI step I en II en het dilemma van de verandering. Inspirerend, integer, creatief en analytisch zijn woorden waarin ik me herken. m.ham@topselectgroep.nl.

 

coen-pouw1-150x150

drs. Coen Pouw is afgestudeerd als klinisch psycholoog. Hij begon zijn loopbaan bij de Universiteit Utrecht als studentenpsycholoog. Coen heeft veel ervaring in het begeleiden van universitaire medewerkers bij het vinden van een nieuwe baan. Creatief, onconventioneel: u heeft zijn onverdeelde aandacht. c.pouw@topselectgroep.nl